Covid-19


We hebben ook bij dit project te maken met de regels zoals voorgeschreven door het RIVM; u bent zelf verantwoordelijk voor naleving hiervan. De productie van Cabaret Botanique heeft er het maximale aan gedaan om dat voor u te faciliteren.


In de Perenhof zijn 40 picknickkleden beschikbaar, verspreid over het grasveld. Per kleedje kunnen er 1 of 2 personen zitten. Die twee personen dienen overigens wel uit hetzelfde huishouden te komen. 


Voorbeeld:

Stel dat u komt met 5 mensen uit hetzelfde huishouden. Dan bestelt u 2x een tweepersoons kaartje en 1x een eenpersoons kaartje. U zit dan verdeeld over drie kleden.


Tussen de kleden is 1,5 meter ruimte gecreëerd die ook in acht moet worden genomen door bezoekers en artiesten. 


Voor de horeca bestaat er een mogelijkheid om vooraf een food en drankpakket (bestaande uit een drankje en hapje) bij uw ticket te bestellen. Dit pakket kost €10,50 en staat direct bij de entree op naam voor u klaar. Zo voorkomen we lange wachtrijen aan het begin van de avond. 


In de pauze is er natuurlijk de mogelijkheid iets te kopen bij onze horeca-uitgiftepunten. Per kleedje gaat maximaal 1 persoon naar de bar en op 1,5 meter afstand van de overige gasten in de rij staan.


Er zijn toiletten aanwezig; ook hier gelden de regels van het RIVM.


De Perenhof is helaas niet rolstoeltoegankelijk. In het kader van bovenvermelde richtlijnen en de inrichting van het terrein is het uitsluitend mogelijk kinderen toe te laten indien zij plaatsnemen op een kleedje bij hun ouders.


Neem bij vragen gerust contact met ons op via info@wintervariete.nl