Variétévlog

Volg Dave en David tijdens optredens, de voorbereidingen van hun nieuwe adembenemende voorstellingen en de zoektocht naar nieuw variététalent

VLOg 9: "wijs me de weg naar het nieuwe land" 

Mei 2021: In deze vlog zijn we backstage bij de filmopnames van Variété Rosé - The Eurovision Edition. Een film speciaal gemaakt voor het stadsprogramma rondom het Eurovisie Songfestvial in Rotterdam.

VLOg 8: "Ik sta al helemaal klaar om te prikken!" 

Januari 2021: In deze vlog zien we de voorbereidingen op het Corona Variété 2020, het alternatief voor het geannuleerde Dave's Wintervariété. We zien verder hoe de jongens ook de online markt weten te vinden met hun projecten.

VLOg 7: "Kromme pootjes? Ik ben zelf een kromme poot!" 

December 2020: In deze vlog volgen we de jongens als ze zich voorbereiden op het Wintervariété 2020 en teleurstelling op teleurstelling voor hun kiezen krijgen. Oh ja, en er is een hysterische bingo-avond.

VLOg 6: "Was het nou duwen of trekken?"

Augustus 2020: In deze vlog zien we de afloop van Cabaret Botanique, maar kijken we ook om het hoekje mee bij het optreden van de jongens in Berlijn en Vlaardingen.

VLOg 5: "Soms klonk het al heel mooi!"

Juli 2020: In deze vlog zien we hoe de jongens zich voorbereiden op de zomerproductie "Cabaret Botanique". 

VLOg 4: "Wat heb je nou op je smoel?"

April-Mei-Juni 2020: Hoe komen de jongens de Coronacrisis door?! 

VLOg 3: "de politie is hier maar 10 meter vandaan!" 

Maart 2020: In deze vlog volgen we de jongens vanaf de eerste meeting voor het Songfestival tot aan hun laatste optreden in de nacht van de lockdown ivm corona in Berlijn.

VLOg 2: "Gewoon in je broekje stoppen en dan plooien!" 

Februari 2020: In deze vlog zien we de laatste voorbereidingen voor de allereerste Cabaret d'Amour en gaan de jongens op zoek naar nieuwe acts voor hun producties. 

VLOg 1: "Hebben we wel genoeg chips voor na de show?" 

Januari 2020: Dave en David vliegen naar Berlijn. Ze bezoeken daar het legendarische Wintergarten Variété en ze treden op in hun Berlijnse speeltuin, Zum Starken August.