cabaret Botanique

What good is sitting alone in your room?
Come hear the music play.
Life is a Cabaret, old chum,
Come to the Cabaret.

’s Avonds na sluitingstijd van Trompenburg in Kralingen Rotterdam. Net na het moment dat de bezoekers van de Botanische Tuin naar huis zijn gegaan. De vogels hun vaste tak op zoeken. Dan openen de poorten van de naastgelegen Perenhof zich voor een waar gracieus zomerfeest. Langs het pad wordt de bezoeker door de vele lampjes naar het hart van de Perenhof geleid. Hier in het eeuwenoude openluchttheater zullen een illusionist, jongleur, operazangers en een conferencier tot aan zonsondergang hun kunsten vertonen. Het publiek heeft zich op het grasveld verspreid en zit op de aanwezige picknickkleden te genieten van een drankje en een hapje terwijl het schouwspel een aanvang neemt.

Aan Cabaret Botanique werken mee: Hans van de Scheur (tenor), Ago Verdonschot (bariton), Rafael Scholten (illusionist), David Severins (jongleur) en Dave van der Wal (Master of Ceremony). Ieder van hen is uniek in het eigen vakgebied en voor één keer komen al die verschillende werelden samen. Van klassieke zang tot variété, nouveau cirque en magie.

De Perenhof open: 19:30u
Aanvang show, deel 1: 20:00u - 20:45u
Pauze: 20:45u - 21:15u
Deel 2, einde show: 21:15u - 22:00u zonsondergang

20, 21 en 22 augustus 2020

Kaarten €33,50 incl. servicekosten
Food- en drankpakket los bij te boeken

De Perenhof is helaas niet rolstoeltoegankelijk. 

Lees onderaan deze pagina verder over Cabaret Botanique en COVID-19

Cast Cabaret Botanique

Dave van der Wal

Master of ceremonies

Ago Verdonschot & Hans van de Scheur

Bariton & tenor

Rafael Scholten 

illusie en magie

David Severins

Jonglage

Covid-19


We hebben ook bij dit project te maken met de regels zoals voorgeschreven door het RIVM; u bent zelf verantwoordelijk voor naleving hiervan. De productie van Cabaret Botanique heeft er het maximale aan gedaan om dat voor u te faciliteren.


In de Perenhof zijn 40 picknickkleden beschikbaar, verspreid over het grasveld. Per kleedje kunnen er 1 of 2 personen zitten. Die twee personen dienen overigens wel uit hetzelfde huishouden te komen. 


Voorbeeld:

Stel dat u komt met 5 mensen uit hetzelfde huishouden. Dan bestelt u 2x een tweepersoons kaartje en 1x een eenpersoons kaartje. U zit dan verdeeld over drie kleden.


Tussen de kleden is 1,5 meter ruimte gecreëerd die ook in acht moet worden genomen door bezoekers en artiesten. 


Voor de horeca bestaat er een mogelijkheid om vooraf een food en drankpakket (bestaande uit een drankje en hapje) bij uw ticket te bestellen. Dit pakket kost €10,50 en staat direct bij de entree op naam voor u klaar. Zo voorkomen we lange wachtrijen aan het begin van de avond. 


In de pauze is er natuurlijk de mogelijkheid iets te kopen bij onze horeca-uitgiftepunten. Per kleedje gaat maximaal 1 persoon naar de bar en op 1,5 meter afstand van de overige gasten in de rij staan.


Er zijn toiletten aanwezig; ook hier gelden de regels van het RIVM.

In het kader van bovenvermelde richtlijnen en de inrichting van het terrein is het uitsluitend mogelijk kinderen toe te laten indien zij plaatsnemen op een kleedje bij hun ouders.

afgelopen SHOWS

Cabaret d'Amour 2020

DAVE'S WINTERVARIÉTÉ 2019

Variété Rosé - All inclusive 2019

Club Kaat 2019

Dave's Wintervariété 2018

Dave's Wintervariété 2017